Skip to content
18/02/2011 / Giulia's world by Dima Ioana

Raffaello

Raffaello

Ingrediente:

* 2 dl lapte
* 200 g cocus
* 120 g unt
* 60 g zahăr pudră
* 24 bucăţi de migdale curăţate
* 1 tub de lapte concentrat dulce

Cum se pregăteşte:

Fierbem laptele, cu 150 g cocus şi îl punem să se răcească.
1)         Frecăm untul cu zahărul şi adăugăm laptele concentrat, după care cocusul stors.
Le amestecăm bine şi le punem la frigider până se întăreşte untul bine.
2)         După ce s-a răcit compoziţia, formăm 24 de globuleţe, iar în mijlocul fiecărui globuleţ punem câte o migdală şi le dăm prin nuca de cocus rămasă, după care le punem la rece, până ce le servim.
Anunțuri

15 comentarii

Lasă un comentariu
  1. bogdan / Feb 18 2011 20:54

    mmmmmmmmm
    mai ce bine arata
    felicitari

  2. Giulia' s world / Feb 18 2011 21:03

    Mersi…… 😉

  3. bogdan / Feb 18 2011 22:06

    arata bine ca si cine a postat articolul

  4. tink3rbe11 / Feb 19 2011 09:55

    Una din delicatesele care le savurez mai mult de sarbatori.Atunci parca au gustul mai bun.Nu le refuz nici in rest!!

    • Giulia' s world / Feb 19 2011 20:17

      Intr-adevar sunt foarte bune si nu le poti refuza nici cand, eu una nu le pot refuza 😀

  5. bogdan / Feb 19 2011 22:18

    pai nici eu
    daca vin de la o fata asa dragutza
    mas multumi doar cu ea

  6. Cristian Dima / Feb 21 2011 23:42

    Asta chiar sună uşor de făcut şi chiar trebuie să încerc. Şi aşa nu prea am făcut deserturi… mă dau mare cu primele feluri 😀

  7. Giulia' s world / Feb 22 2011 20:12

    Poti sa incerci linistit, pentru ca e foarte bun. Spor la facut de raffaello 😉

  8. VirtualKid / Feb 23 2011 07:06

    Noi suntem mai lenesi decat Cristian. Mai simplu ar fi sa ne dai adresa, sa vedem daca sunt la fel de bune pe cat arata.

  9. Giulia' s world / Feb 23 2011 19:04

    Cu cea mai mare placere, prietenii sunt mereu invitati la astfel de bunatati 😉
    dar evident k adresa nu o voi scrie aici 😛

Trackbacks

  1. Pentru tine, Lisa! (3) « Cristian Dima
  2. Departe « Cristian Dima
  3. Un blog cu năbădăi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: