Skip to content
19/03/2011 / Giulia's world by Dima Ioana

Delicatese cu mere şi frişcă

Delicatese cu mere şi frişcă
( mai puţine calorii)

Ai nevoie de:

500 g mere
1 lingură de margarină ( de ex. Rama)
1 baton de scorţişoară
1 lingură de zeamă de lămâie
1 linguriţă de îndulcitor
2,5 dl frişcă
4 linguriţe fulgi de migdale
1 linguriţă scorţişoară măcinată
mentă

Se pregăteşte în felul următor:

spălăm merele, le curăţim, scoatem sâmburii, le tăiem felii

Mod de pregătire:

1. Merele le călim în margarină, după care adăugăm 1,5 dl apă, un baton de scorţişoară şi zeamă de lamâie şi le fierbem până se înmoaie.
2. Scoatem batonul de scorţişoară şi o mărunţim cu mixerul, după care adăugăm îndulcitorul şi o lăsăm să se răcească.
3. Batem frişca, o amestecăm uşor cu pireul de mere, o adăugăm în pahare şi o ornăm cu merele feliate, cu fulgi de migdale, presărăm scorţişoara măcinată şi adăugăm ca decor menta.
Anunțuri

5 comentarii

Lasă un comentariu
  1. minca bogdan / Mar 19 2011 15:23

    arata foarte bine
    si abia astept sa mananc si eu
    o sa fac si eu dupa reteta

  2. Giulia' s world / Mar 19 2011 15:31

    ma bucur ca iti place si sper sa o savurezi cu placere, pofta buna 😉

  3. minca bogdan / Mar 19 2011 17:07

    multumesc frumos ioana

  4. tink3rbe11 / Mar 19 2011 19:12

    Ce desert bun pentru seara…nu cade cu greu si nici nu se digera greu.Bravo!

    • Giulia' s world / Mar 20 2011 16:00

      Multumesc. Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra, asa ca un pic de dieta nu strica 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: