Skip to content
17/04/2011 / Giulia's world by Dima Ioana

Lichior de ouă

Lichior de ouă

 

Îţi trebuie:

 

4 gălbenuşuri
¼ alcool dublu rafinat
500 ml lapte fiert şi răcit
250 g zahăr
1 pliculeţ zahăr vanilat
1 esenţă de rom

  

Se pregăteşte în felul următor:

 

Freci zahărul cu gălbenuşurile şi cu zahărul vanilat, până se topeşte zahărul. Apoi adaugi laptele (fiert şi răcit), puţin câte puţin, torni alcoolul tot câte puţin (ca uleiul la maioneză). La urmă adaugi esenţa de rom. Pui lichiorul în sticle, apoi în frigider.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: