Skip to content
26/05/2011 / Giulia's world by Dima Ioana

Inimioară cu fructe

Inimioară cu fructe

Îţi trebuie:


150 g căpşuni

100 g struguri

200 g compot de piersici

150 g compot de ananas

400 ml zeama de la compotul de piersici

1 lingură de zahăr

1 lingură zeamă de lamâie

 30 g gelatină


Se pregăteşte în felul următor:

 

Curăţăm căpşunile,strugurii şi le spălăm.

Căpşunile, piersicile şi ananasul le tăiem bucăţele.

În zeama de compot adăugăm zahărul şi zeama de lamâie, după care adăugăm gelatina.

Le amestecăm pe aragaz dar nu le fierbem, doar le încălzim amestecândule, după care le lăsăm să se răcească.

După ce s-a răcit un pic compoziţia, jumătate din ea o punem în formele de inimioare, după care le punem în frigider şi le lăsăm să se răcească bine.

După ce s-a răcit bine compoziţia, o scoatem din frigider şi adăugăm bucăţile de fructe, iar peste turnăm cealaltă jumatată din compoziţia de gelatină, după care le punem înapoi în frigider.

După ce s-a răcit de tot, le servim pe o farfurioară sau în formele de inimioare.

Putem adauga şi sos de vanilie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: