Skip to content
27/10/2012 / Giulia's world by Dima Ioana

Prăjitură cu cremă de brânză de vaci

s6300018Prăjitură cu cremă de brânză de vaci

 

 Îţi trebuie pentru blat:

 

 6 ouă

 6 linguri zahăr

 6 linguri făină

 ½ praf de copt

 coaja rasă de la o lămâie

 

Îţi trebuie pentru cremă:

 

400 g brânză de vaci

1 pachet de praf de cremă cu gust de vanilie 

2 pliculeţe zahăr vanilat

200 g zahăr

2 ouă

coaja rasă de la o lămâie

1 pachet de stafide

1 linguriţă gelatină

1 pachet de praf de spumă cu gust de frişcă

1 pachet de praf de spumă cu gust de căpşuni

 

Se pregăteşte în felul următor:

 

1. Separăm ouăle, batem albuşurile, frecăm gălbenuşurile cu zahărul.

Amestecăm albuşurile cu gălbenuşurile, adăugăm făina, praful de copt şi coaja de lămâie.

 Conţinutul îl punem într-o tavă tapetată cu margarină şi făină după care îl punem la prăjit.

După ce se răceşte îl tăiem în două. O parte o punem înapoi în tavă iar cealaltă parte o punem deoparte.

2. Se bat spumă albuşurile, cele 2 gălbenuşuri le amestecăm cu zahărul şi zahărul vanilat apoi le amestecăm bine cu brânza de vaci, coaja de lămâie şi praful de spumă cu gust de  frişcă (care se prepară conform instrucţiunilor).

Se dizolvă gelatina în apă conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi se amestecă cu brânza de vaci şi stafidele.

Praful de cremă cu gust de vanilie se prepară după instrucţiunile de pe ambalaj.

Cele două creme se amestecă (crema de brânză de vaci şi crema cu gust de vanilie).

Crema obţinută se pune peste primul blat iar cu cel de al 2 lea se acoperă.

Praful de spumă cu gust de căpşuni se prepară după instrucţiunile de pe ambalaj şi se pune deasupra blatului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: